Home » Over OPSY » Stage bij OPSY kliniek

Stage bij OPSY kliniek

Voor wie?

Volg jij een van de volgende opleidingen; MBO of HBO verpleegkunde, HBO Sociale Studies, MBO Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen en zoek je een uitdagende stageplek? Solliciteer dan voor een stage bij OPSY kliniek!

Wat is OPSY kliniek?

OPSY kliniek is een behandelkliniek voor cliënten met een verstandelijke beperking, psychiatrische problematiek en/of een verslaving. Cliënten krijgen zo veel mogelijk eigen regie over hun behandeling. Ze worden begeleid in het behalen van hun persoonlijke doelen die samen met de cliënt, naasten en de behandelaren zijn opgesteld. Door het behalen van deze persoonlijke doelen, zullen cliënten na opname bij OPSY een kwalitatief beter leven krijgen.

De dynamiek die de kliniek met zich mee kan brengen vraagt onder meer stressbestendigheid, creativiteit en doorzettingsvermogen. Je kunt op verschillende manieren de competenties verwerven die jij voor je studie nodig hebt. Wij stellen jou in staat om je rugzak met kennis verder te vullen en je competenties te vergroten. Hierdoor kun je, na het behalen van je diploma, aan een professionele toekomst beginnen.

Je wordt als stagiaire betrokken bij het volledige hulpverleningsproces van de cliënten en komt voor interessante en uitdagende casussen te staan waarin jij als stagiaire de ruimte krijgt om mee te denken.

De stagebegeleiders binnen OPSY kliniek zijn opgeleid om een stagiaire te begeleiden. Daarnaast beschikt OPSY kliniek over een team wat open staat voor stagiaires en erg betrokken is bij jouw leerproces.

Mocht je interesse gewekt zijn voor een stage binnen OPSY kliniek, neem hierover contact op met het stagebureau van de GGzE. Dit doe je door een mail te sturen naar; stagebureau@ggze.nl