Home » Professionals » Aanmelden

Aanmelden

Verwijzers en huisartsen

Om cliënten aan te melden bij OPSY gebruik je het aanmeldformulier. Stuur het aanmeldformulier beveiligd naar ZST-Opsy@ggze.nl

Iedere aanmelding moet voorzien zijn van een verwijzing van de huisarts, AVG arts, of psychiater. Dit kan als bijlage bij het digitale formulier en via zorgdomein.

Meer informatie

Voor meer informatie of hulp bij de aanmelding kun je contact opnemen met ons centrum:

  • Tel: (040) 214 10 45 (op werkdagen tussen 08.30-17.00 uur)

Na de aanmelding

Binnen twee weken na ontvangst van de aanmelding ontvang je informatie over het vervolg. De intakeprocedure in ons ambulante centrum bestaat uit:

  • een kennismakingsgesprek met een casemanager, een GZ psycholoog, psychiater.
  • een adviesgesprek van waaruit een behandelplan volgt

Indien een cliënt is aangemeld voor de kliniek van OPSY en de reden voor opname is vastgesteld, wordt binnen twee weken na ontvangst van de aanmelding een kennismakingsgesprek binnen de kliniek ingepland.

Als verwijzer word je geïnformeerd over de planning van de afspraken zodat je in de gelegenheid bent aanwezig te zijn als je cliënt dat prettig vindt.

Consultatie

Een consultatie is ook mogelijk. Lees hier meer over consultaties

Voorwaarden

Wij gaan ervan uit dat je de persoon die je naar ons verwijst informeert over de eigen bijdrage/ eigen risico die geldt voor de zorg.

Cliënten die worden opgenomen binnen de kliniek van OPSY moeten in het bezit zijn van een geldige CIZ indicatie ZZP 7 VG. Wil je daar meer over weten dan kun je contact opnemen met ons centrum:

  • Tel: (040) 214 10 45 (op werkdagen tussen 08.30-17.00 uur)