Home » Nieuws » Tuincentrumwaardige Kerststal in OPSY kliniek

Tuincentrumwaardige Kerststal in OPSY kliniek

Tuincentrumwaardig! 

Tuincentrumwaardig – dat is de term die hoort bij de prestatie die een cliënt van OPSY geleverd heeft.

CIMG4568

De opstelling van huisjes, boompjes, mos, sneeuw en andere decoratie is vakkundig in elkaar gezet. Gedurende een dag of 5 is er door de cliënt gebouwd, hij is begonnen met piepschuimblokken die hij in een halve cirkel heeft opgesteld, vervolgens heeft hij dezei n kleur gespoten en daarna het geheel aangekleed. Voor deze cliënt is dit een belangrijk ritueel, hij bouwt ieder jaar een kersthoek. Ieder jaar werd dit een grotere hoek en ieder jaar kwamen er ook huisjes bij. Nu hij tijdelijk bij OPSY verblijft heeft hij zijn hoek(je) mogen maken op het poolbiljard in de voormalige rookruimte. Groter en grootser dan ooit.

CIMG4566

Om hier meer mensen van te laten meegenieten heeft hij binnen OPSY kliniek en OPSY ambulant uitnodigingen rond gedeeld voor een bezoek aan de kersthoek waarbij heerlijke chocomel en cake geserveerd werd.

Het bezoek gaf vele complimenten , en dat doet de maker veel plezier. We hopen dat er nu (via deze website) nog meer mensen van zijn creatie kunnen genieten. Binnen OPSY kliniek zijn we in ieder geval super-trots!